Claim nu

JOUW GRATIS

INTAKEGESPREK

Home > Diëtist Menen

Diëtist Menen

.

Sporten en een gezond eetpatroon; de gouden combinatie

Fit&Go Menen heeft een compleet pakket wanneer het aankomt op afvallen. Naast de trainingstoestellen en lessen, hebben we ook een diëtist in Menen die kan helpen met persoonlijke doelen die te maken hebben met afslanken of het krijgen van een gezonde levensstijl. Samen met jou kan de diëtist een op maat gemaakt en doelgericht plan opstellen en voedingsadvies geven.

Wat een diëtist doet

Een diëtist is een expert op het gebied van voeding en dus in feite een voedingsdeskundige. Dit heeft niet per se te maken met afvallen of een verbeterde levensstijl. Indien je net wat spiermassa wilt aankomen, zorgen we ervoor dat dit op een gezonde manier gebeurt. Een dietist kan bij nog vele andere voedingsgerelateerde vragen of problemen te hulp schieten. Zo kunnen Mensen met chronische ziektes zoals PDS (prikkelbaar darmsyndroom) ook naar een diëtist voor advies en diëten die deze ziektes dragelijker maken. Ook mensen met diabetes, cholesterol, voedsel-allergieën kunnen terecht bij de diëtist om deze problemen aan te pakken. Een diëtist kan helpen met het verbeteren van het eetpatroon en het opstellen van bepaalde diëten toegespitst op het individu.

Een diëtist in een sportschool

Dat Fit&Go een diëtist aan kan bieden, brengt heel wat voordelen met zich mee. Als het persoonlijke doel bijvoorbeeld is om af te vallen kunnen wij een totaalpakket aanbieden dat ervoor zorgt dat je op een gezonde manier dit doel bereikt. Bovendien is de diëtist al verbonden met het fitnesscentrum te Menen. De connectie tussen sport en voeding is hierdoor veel beter merkbaar. Terwijl je met de diëtist kijkt naar een passend voedingspatroon, helpt sporten bij ons je met het actievere proces van afvallen. Voeding en sport is namelijk een belangrijke combinatie. Dit lijkt misschien logisch, maar er wordt lang niet altijd aan gedacht. Door deze combinatie op maat te maken bij Fit&Go, kun je goed voorbereid, doeltreffend en op een gezonde manier bereiken wat je wilt bereiken zonder je zorgen te maken of dit wel op een goede en effectieve manier gebeurt.

Tarieven

Terugbetalingen

De mutualiteiten betalen onder bepaalde voorwaarden de consultaties bij een erkende diëtist gedeeltelijk terug. Echter elke mutualiteit voorziet een andere tussenkomst, andere voorwaarden en dit kan regelmatig wijzigen. Informeer bij uw mutualiteit of diëtist.

Bij diabetes type 2 of chronische nierinsufficiëntie is er een tussenkomst voorzien door het RIZIV. Personen die beschikken over een voortraject of in aanmerking komen voor het zorgmodel of zorgtraject, hebben recht op een verhoogde terugbetaling van 2 consultaties van 30 minuten per jaar.

Voor meer informatie, neem een kijkje op de persoonlijke website van onze diëtiste: https://dietistenpraktijkfran.be/

Afslanken Menen

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fit & Go Menen!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fit & Go Menen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Ja, ik wil een gratis intakegesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BIJNA KLAAR 50%