Claim nu

JOUW GRATIS

INTAKEGESPREK

Home > eGym Menen

eGym Menen

.

eGym Menen, in 30 minuten fit

Met de innovatieve eGym Cirkel in Menen wordt op een efficiënte en effectieve manier gekeken naar vetverbranding en spieropbouw. Doormiddel van 14 volautomatische toestellen die elk voor een andere spiergroep dienen, kan er optimaal getraind worden.

eGym is een enorme ontwikkeling op fitness gebied. Doordat alle toestellen automatisch afgesteld en bepaald kunnen worden per individu kan er veel effectiever en persoonlijker getraind worden. Een training met eGym is daardoor ook uitermate doeltreffend. Het afstellen van een toestel wordt gedaan door een krachttraining waarna jouw gegevens bewaard worden per toestel en de coach deze met gemak bij elke training opnieuw kan instellen.

Door de korte maar intensieve training is er sprake van snelle progressie. Het toestel bemerkt dit waarna het zich aanpast zodat er op een ander niveau verder getraind kan worden en de progressie voortzet en dat in slechts 30 minuten.

Waarom trainen met eGym in Menen?

Voor wie is eGym?

Omdat eGym zo efficiënt te werk gaat door zich aan te passen aan de persoon, is eGym voor iedereen. Er kunnen verschillende doelen mee bereikt worden in een korte tijd waardoor het interessant is voor meerdere doelen. Het is daarnaast een veilige en effectieve manier van trainen doordat er begeleiding is en je inzicht hebt in je voortgang. 

Fit & Go Sportschool eGym Menen (43)

Meld je aan voor een gratis intakegesprek bij Fit & Go Menen!

Wil je gebruik maken van het gratis intakegesprek bij Fit & Go Menen, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Ja, ik wil een gratis intakegesprek

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
BIJNA KLAAR 50%